Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekneyle gitmek

Rüyada tekneyle gitmek

Rüyada tekneyle gitmek farklı kişilerle tanışacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, gururlandıracak işler yapacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, kar sağlayacağına delalet eder.

Rüyada tekneyle gitmek gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız bir yerde yemek yemekniz, güzel bir toplantıda bulunmanız olasıdır.

Rüyada tekneye binip gitmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine işaret eder.

Rüyada tekneyle gitmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada denizde tekneyle gitmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine inanılır.

Rüyada tekneyle karada gitmek Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Rüyada tekneden inmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada yanan tekne görmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine inanılır.

Rüyada karada tekne görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına işarettir.

Rüyada teknenin battığını görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments