Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekneye binip gitmek

Rüyada tekneye binip gitmek

Rüyada tekneye binip gitmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, arabuluculuk yapılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tekneye binip gitmek gördüyseniz:

  • Egzersiz yapmanız veya bilgili olmak sizi kuvvetlendirebilir ya da size cesaret verebilir.

Rüyada tekneye binip gitmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına, maddi olarak zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ata binip gitmek getirisinden daha fazla olacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına yorulur.

Rüyada uçağa binip umreye gitmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, iş yeri sahibi olacağına inanılır.

Rüyada siyah arabaya binip gitmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah ata binip gitmek düşmanını alt edeceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada uçağa binip tatile gitmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, geçim derdinin kalmayacağına işarettir.

Rüyada sandala binip gitmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada motora binip gitmek tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments