Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teknenin battığını görmek

Rüyada teknenin battığını görmek

Rüyada teknenin battığını görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, kinin ve nefretin son bulacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalettir.

Rüyada teknenin battığını gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmezseniz ufak bir çatışma olabilir.

Rüyada batmış tekne görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine delalettir.

Rüyada teknenin batmasını görmek maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada teknenin batması görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada teknenin battığını görmek zengin bir hayat sürüleceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına delalet eder.

Rüyada batan tekne görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, ticaretinin açılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük tekne görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, makam edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada teknede olduğunu görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada tekneden denize atlamak büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, umutlarının kırılacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments