Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekneyle karada gitmek

Rüyada tekneyle karada gitmek

Rüyada tekneyle karada gitmek geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, çok güzel işlere gireceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tekneyle karada gitmek gördüyseniz:

  • Uğraşılması gereken çok fazla sayıda gizli konu olabilir.

Rüyada tekneyle karada gitmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada karada tekne görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karadenize gitmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına delalettir.

Rüyada gemiyle karada gitmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine işarettir.

Rüyada gemiyi karada yürütmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, kendi işinin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada karada kayık görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, bazen fakirlik görüleceğine delalet eder.

Rüyada karadeniz bölgesini görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karada yüzmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments