Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekneden inmek

Rüyada tekneden inmek

Rüyada tekneden inmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada tekneden inmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumlar hızlı değişiklikler veya hamleler yapmayı gerektirebilir.

Rüyada tekneden inmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada teknede olduğunu görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gece teknede olmak resmi bir kurumda işe girileceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına tabir olunur.

Rüyada tekne gezisi görmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta tekne görmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına delalettir.

Rüyada sürat teknesine binmek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada balıkçı teknesine binmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına delalet eder.

Rüyada tekneyle karada gitmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments