Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan tekne görmek

Rüyada yanan tekne görmek

Rüyada yanan tekne görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine delalettir.

Rüyada yanan tekne gördüyseniz:

  • Bazı kişiler isteklerinizi yerine getirme veya bazı konularda size bilgi verme bakımından isteksiz olabilirler.

Rüyada yanan tekne görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, maddi gücünün de daimi olacağına işaret eder.

Rüyada sürat teknesine binmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına yorulur.

Rüyada sürat teknesi görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir tekne hamur görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada denizi tekneyle geçmek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada küçük tekne görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına işaret eder.

Rüyada nehirde tekneyle gezmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski tekneye binmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, umutlarının biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments