Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayıkta kürek çekmek

Rüyada kayıkta kürek çekmek

Rüyada kayıkta kürek çekmek sıkıntı yaşanacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, sorunların hallolacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına yorulur.

Rüyada kayıkta kürek çekmek gördüyseniz:

  • Hemen belli cevaplar almayı beklememenizde fayda var.

Rüyada kayıkta kürek çekmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kayığa binip kürek çekmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayık küreği görmek bir yandan cenaze olacağına, dinde bilginleşeceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine yorulur.

Rüyada gemide kürek çekmek huzur ve mutluluk bulacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada suda kürek çekmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına tabir olunur.

Rüyada teknede kürek çekmek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bütçesinin daralacağına tabir olunur.

Rüyada denizde kürek çekmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına inanılır.

Rüyada sandalda kürek çekmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments