Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda kürek çekmek

Rüyada suda kürek çekmek

Rüyada suda kürek çekmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, bedeninin şifa bulacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda kürek çekmek gördüyseniz:

  • Kendinize iyi davranın.

Rüyada suda kürek çekmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine delalettir.

Rüyada teknede kürek çekmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada nehirde kürek çekmek emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine delalet eder.

Rüyada kayıkta kürek çekmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada sandalda kürek çekmek sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, büyük sorunlar yaşanacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sandal kürek çekmek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada sandalla kürek çekmek düşmanların barışacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine delalet eder.

Rüyada denizde kürek çekmek tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments