Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teknede gezmek

Rüyada teknede gezmek

Rüyada teknede gezmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine işarettir.

Rüyada teknede gezmek gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek gelişmeler sizi fazlasıyla mutlu edip, büyük hayaller kurmanıza sebep olabilir.

Rüyada teknede gezmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, herkesi doğru yola çağıracağına inanılır.

Rüyada tekneyle gezmek aksi şekilde daha da kamçılayacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada nehirde tekneyle gezmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, insanların afiyet bulacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada denizde tekneyle gezmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına işarettir.

Rüyada kendini teknede görmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, farklı şeyler deneyeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada denizde tekneler görmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, mutlu olacağınıza alamet eder.

Rüyada teknede görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına delalettir.

Rüyada tekneye binmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments