Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekneyle gezmek

Rüyada tekneyle gezmek

Rüyada tekneyle gezmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada tekneyle gezmek gördüyseniz:

  • Tanıştığınız yakın bir dostunuzun eğitim ile ilgili sorunlarını birlikte çözmek için hareket edebilirsiniz.

Rüyada nehirde tekneyle gezmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tekneyle gezmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, kalbini kıracağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına rivayet eder.

Rüyada teknede gezmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, çok hayırlı şeylere, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına alamet eder.

Rüyada denizde tekneyle gezmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada gölde tekne görmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine delalettir.

Rüyada ahşap tekne görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde tekneler görmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına inanılır.

Rüyada gece teknede olmak aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments