Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini teknede görmek

Rüyada kendini teknede görmek

Rüyada kendini teknede görmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına işarettir.

Rüyada kendini teknede gördüyseniz:

  • Bazı konuların kapalı kapılar ardından ilerletilmesi, bazılarının alenen paylaşılması gerekiyor.

Rüyada sürat teknesi görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, isabetli adımlar atacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada karada tekne görmek aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teknede balık görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada denize tekneyle açılmak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tekneler görmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, işlerinin azalacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde tekne görmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, geçim derdinin son bulacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tekneden düşmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde tekneyle gezmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments