Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teknede görmek

Rüyada teknede görmek

Rüyada teknede görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine inanılır.

Rüyada teknede gördüyseniz:

  • Biraz anlayışlı olmak ya da romantik planlar yanlış anlaşılmaların önüne geçebilir ya da ihmal edilmişlik hissini ortadan kaldırabilir.

Rüyada denizde tekneyle dolaşmak ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tekneler görmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada deniz üzerinde tekne görmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalettir.

Rüyada tekneye binip gitmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada balıkçı teknesine binmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada teknenin su aldığını görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada bir tekne hamur görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine işarettir.

Rüyada sürat teknesi kullanmak karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments