Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekneye binmek

Rüyada tekneye binmek

Rüyada tekneye binmek iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada tekneye binmek gördüyseniz:

  • Kişisel yatırımlara önem vermeniz maddi açıdan büyümenize yardım edebilir.

Rüyada sürat teknesine binmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, çok iyi mevkilere geleceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada hız teknesine binmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada denizde tekneye binmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada dalgalı denizde tekneye binmek malını ve parasını kaybedeceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada balıkçı teknesine binmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada eski tekneye binmek kendisinden hayır beklenemeyen dosta, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına rivayet eder.

Rüyada tekneye binmek heveslerinin de azalacağına, bir şeyden zarar görmeye, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada tekne yapmak rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, iyi geçineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments