Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük tekne görmek

Rüyada küçük tekne görmek

Rüyada küçük tekne görmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, yaşamının da düzene gireceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada küçük tekne gördüyseniz:

  • Başkalarına ait bazı fikir veya öneriler belli konularda fikirlerinizin değişmesine neden olabilir.

Rüyada küçük tekne görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada karada tekne görmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada tekneyle gezmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet eder.

Rüyada gölde tekne görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına yorulur.

Rüyada tekneyle uçmak maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına alamet eder.

Rüyada tekneden düşmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada batan tekne görmek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına delalettir.

Rüyada dalgalı denizde tekneye binmek hayatının bir anda renkleneceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments