Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balıkçı teknesine binmek

Rüyada balıkçı teknesine binmek

Rüyada balıkçı teknesine binmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada balıkçı teknesine binmek gördüyseniz:

  • Entelektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif olmalısınız.

Rüyada balıkçı teknesine binmek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, batıl amele, sorunlarının son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde tekneye binmek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Rüyada eski tekneye binmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına işarettir.

Rüyada tekneye binmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde tekneye binmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, yeni siparişler alacağına alamet eder.

Rüyada sürat teknesine binmek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada hız teknesine binmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, sorunlarını aşacağına, maddi olarak büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada tekneyle balık tutmak çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments