Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekne turu yapmak

Rüyada tekne turu yapmak

Rüyada tekne turu yapmak girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, varolan borçların ödeneceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada tekne turu yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda motivasyonunuzu yitirebilirsiniz ya da olumsu düşünceleriniz nedeniyle çözülebilecek konuların çözümü zorlaşabilir.

Rüyada tekne turu yapmak haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, hayırlı bir işe başlayacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tekne turuna çıkmak kaybetmeyi göze alamayacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada tekne turu görmek hayat boyu desteği olacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada boğaz turu yapmak sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına yorulur.

Rüyada dünya turu yapmak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalet etmektedir.

Rüyada yat turu yapmak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada turk kahvesi yapmak kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada turkuvaz elbise görmek işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments