Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekne kullanmak

Rüyada tekne kullanmak

Rüyada tekne kullanmak içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, fakirlik yaşayacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada tekne kullanmak gördüyseniz:

  • Paylaşmayı bilmezseniz, tamamen kaybedebilirsiniz.

Rüyada denizde tekne kullanmak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine inanılır.

Rüyada sürat teknesi kullanmak ağır günler geçireceğine, saygınlığının da artacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada tekne kullanmak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, maddi olarak zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada gölde tekne görmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanan tekne görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada balıkçı teknesine binmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine alamet eder.

Rüyada uçan tekne görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına yorulur.

Rüyada denizde tekne görmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments