Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan tekne görmek

Rüyada uçan tekne görmek

Rüyada uçan tekne görmek rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan tekne gördüyseniz:

  • Maddi açıdan beklediğiniz destek gelmeyebilir veya bazı kişilerin ekonomik konuları konuşmak dahi istememeleri ya da tam hesap geldiğinde prostatı tutan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada uçan tekne görmek yüklü miktarda kazanç getireceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada tekneden atlamak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine inanılır.

Rüyada teknenin batması görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lüks tekne görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, kazancın daha da artacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekneyle karada gitmek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına alamet eder.

Rüyada teknede oturmak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, yeni bir hayat kuracağına, çareye ve çözüme ulaşacağına delalettir.

Rüyada teknede olmak evinde ve işinde yardımcıları olacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada tekne satın almak çekilen çilelerin sona ereceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, endişelerini silip atacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments