Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde tekne görmek

Rüyada denizde tekne görmek

Rüyada denizde tekne görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, ona göre davranacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada denizde tekne gördüyseniz:

  • Teyakkuzda olmanızda fayda var.

Rüyada deniz üstünde tekne görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde tekne sürmek kazancının çok daha fazla olacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, makam ve söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde tekne görmek rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, işlerinin gerileyeceğine delalettir.

Rüyada deniz tekne görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada tekneden denize düşmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz teknesi görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada denizde tekneyle gitmek yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, tüm parasını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada denizi tekneyle geçmek borcunun kalmayacağına, fakirlikten kurtulmaya, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments