Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekerlekli sandalyeyle gezmek

Rüyada tekerlekli sandalyeyle gezmek

Rüyada tekerlekli sandalyeyle gezmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, kalbini tekrar hayata açacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyeyle gezmek gördüyseniz:

  • Başka kişilerin ısrarları, baskıları ya da talepleri doğrultusunda ilerlemek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada tekerlekli sandalyeyle gezmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini tekerlekli sandalyede görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine delalettir.

Rüyada başkasını tekerlekli sandalyede görmek yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine işarettir.

Rüyada anneyi tekerlekli sandalyede görmek gelişiminin hız kazanacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, çalışmalarının takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyeden düşmek ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına işarettir.

Rüyada tekerlekli sandalyeye mahkum olmak alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada tekerlekli sandalyede bir adam görmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada tekerlekli sandalye binmek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments