Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekerlekli sandalyede bir adam görmek

Rüyada tekerlekli sandalyede bir adam görmek

Rüyada tekerlekli sandalyede bir adam görmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekerlekli sandalyede bir adam gördüyseniz:

  • Maddi açıdan girdiğiniz veya girmeyi planladığınız maceralarda diğerleriyle aynı şekilde düşünmüyor olabilirsiniz.

Rüyada tekerlekli sandalyede bir adam görmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Rüyada tekerlekli sandalyede adam görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyede olduğunu görmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyede hasta görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyeye görmek yüksek mevkilere getirileceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekerlekli sandalyeye oturmak rahat bir yaşama kavuşulacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına işaret eder.

Rüyada tekerlekli sandalyeye bindiğini görmek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, hayat daha olumlu bakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyeyle gitmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, fikirlerinin çatışacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments