Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekerlekli sandalyeye mahkum olmak

Rüyada tekerlekli sandalyeye mahkum olmak

Rüyada tekerlekli sandalyeye mahkum olmak sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, onlarla arasının açılacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, şükredeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına işaret eder.

Rüyada tekerlekli sandalyeye mahkum olmak gördüyseniz:

  • Size bazı şeyler pazarlamaya veya sizi bazı konularda ikna etmeye çalışan kişiler inandırıcılıktan uzak olabilir.

Rüyada tekerlekli sandalyeye mahkum olmak kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına delalet eder.

Rüyada mahkumun tahliye olduğunu görmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, çok para kazanacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada idama mahkum olmak elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, sıkıntıların biteceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada idama mahkum edildiğini görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine işaret eder.

Rüyada kendini mahkum olarak görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada mahkum kadın görmek sıkıntılarından kurtulacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada mahkumun kaçtığını görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına işarettir.

Rüyada hapse mahkum olmak itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments