Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekerlekli bavul görmek

Rüyada tekerlekli bavul görmek

Rüyada tekerlekli bavul görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, çevre değiştireceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, ödeme güçlü çekeceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada tekerlekli bavul gördüyseniz:

  • Duygusal ya da sağlıkla ilgili konular hakkında tartışmalar söz konusu olabilir veya konular büyüyebilir.

Rüyada tekerlekli bavul görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine işarettir.

Rüyada tekerlekli sandalyede oturan birini görmek parasal kaygılardan kurtulacağına, endişelerin biteceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işarettir.

Rüyada tekerlekli sandalyede oturduğunu görmek büyük işlerin ortaya konulacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine işarettir.

Rüyada kamyon tekerleği görmek sohbetinin bozulacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine rivayet eder.

Rüyada tekerlek takmak akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, bazı radikal kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada tekerlekli sandalyeye binmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada annesini tekerlekli sandalyede görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada tekerlekli paten görmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments