Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesini tekerlekli sandalyede görmek

Rüyada annesini tekerlekli sandalyede görmek

Rüyada annesini tekerlekli sandalyede görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, güzellik ve hayır geleceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, galibiyetlerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesini tekerlekli sandalyede gördüyseniz:

  • Sizi çok şaşırtabilecek bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada annesini tekerlekli sandalyede görmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, rakiplerini geride bırakacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine işarettir.

Rüyada anneyi tekerlekli sandalyede görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada annemi tekerlekli sandalyede görmek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, zorlukları atlatacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini tekerlekli sandalyede görmek makamının sürekli yükseleceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına delalet eder.

Rüyada başkasını tekerlekli sandalyede görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyede bir adam görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına inanılır.

Rüyada birini tekerlekli sandalye görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine delalet eder.

Rüyada tekerlekli sandalye oturmak sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments