Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekerlekli paten görmek

Rüyada tekerlekli paten görmek

Rüyada tekerlekli paten görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tekerlekli paten gördüyseniz:

  • Bir plan, anlaşma ya da düzenleme karışık bir hal alabilir.

Rüyada tekerlekli paten görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada tekerlekli paten kaymak ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, onlara doyasıya sarılacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada paten almak eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, ticaret hayatına atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada buz pateni görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca delalet eder.

Rüyada buzda paten yapmak daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına delalettir.

Rüyada paten sürmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz pateni sürmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada paten sürdüğünü görmek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments