Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekerlekli sandalyede oturduğunu görmek

Rüyada tekerlekli sandalyede oturduğunu görmek

Rüyada tekerlekli sandalyede oturduğunu görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, aradığı kişiyi bulacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada tekerlekli sandalyede oturduğunu gördüyseniz:

  • Canınızı sıkmış olan birisinden bunun acısını çıkartma fırsatını yakalayacaksınız.

Rüyada tekerlekli sandalyede oturmak en kısa zamanda ayağa kalkacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine işarettir.

Rüyada sandalye tekerlekli sandalyede oturmak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyeye oturmak mesleğinde uzmanlık yapacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada tekerlekli sandalye oturduğunu görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyede oturduğunu görmek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalye oturmak her zaman çok mutlu olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyeye oturduğunu görmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada eşini tekerlekli sandalyede görmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, her zaman hak ettiğini alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments