Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekerlek takmak

Rüyada tekerlek takmak

Rüyada tekerlek takmak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, her anlamda şifa bulmaya, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Rüyada tekerlek takmak gördüyseniz:

  • Karşı taraf aslında sizin duymak istediğiniz şeyleri söylemiyor olabilir.

Rüyada tekerlek takmak gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, her zaman şükür içinde olacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına delalettir.

Rüyada birinin tekerlekli sandalyede görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, her konuda şansın yaver gideceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine tabir olunur.

Rüyada tekerlekli sandalyeyle gezmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini tekerlekli sandalyede görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada tekerlekli sandalye binmek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına inanılır.

Rüyada kendini tekerlekli sandalye görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada tekerlekli paten görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, kariyer sahibi olacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments