Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın avret yerini görmek

Rüyada babanın avret yerini görmek

Rüyada babanın avret yerini görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada babanın avret yerini gördüyseniz:

  • Hayatınızda hareket arıyorsunuz.

Rüyada babanın avret yerini görmek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada babasının avret yerini görmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına işarettir.

Rüyada avret yerini örtmek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının avret yerini görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi avret yerini açık görmek tazeleneceğine ve canlanacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşinin avret yerini görmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine delalettir.

Rüyada kendinin avret yerini görmek küskünlüklerin oluşacağına, bilgi sahibi olacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine yorulur.

Rüyada kadının avret yeri görmek işlerin düzgün gideceğine, bir bebek sahibi olunacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments