Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ tarafa yatmak

Rüyada sağ tarafa yatmak

Rüyada sağ tarafa yatmak karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, görmediği yerlere gideceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağ tarafa yatmak gördüyseniz:

  • Güçlü insanlara yaptırım sağlayan yeteneneğiniz var.

Rüyada sağ tarafa yatmak ekmeksiz kalacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada her tarafın kar olduğunu görmek fakirlikten kurtulmaya, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada öbür tarafı görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada her tarafta su görmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada her tarafı sarı görmek üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol taraf görmek kimseye el açmadan yaşayacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine delalet eder.

Rüyada eşin tarafindan aldatildiğini görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada her tarafı beyaz görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments