Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her tarafı karlı görmek

Rüyada her tarafı karlı görmek

Rüyada her tarafı karlı görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Rüyada her tarafı karlı gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler sizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada her taraf kar görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada her tarafta kar görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına delalettir.

Rüyada her tarafın karla kapalı olduğunu görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına alamet eder.

Rüyada her tarafın kar olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada her tarafı kar görmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada her tarafı karlı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada her tarafı karanlık görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine tabir olunur.

Rüyada her tarafta su görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments