Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşme tehlikesi geçirmek

Rüyada düşme tehlikesi geçirmek

Rüyada düşme tehlikesi geçirmek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına delalettir.

Rüyada düşme tehlikesi geçirmek gördüyseniz:

  • İşleri tamamlayabilmeye ya da halletmeye çalışmalısınız.

Rüyada düşme tehlikesi geçirmek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına delalet eder.

Rüyada ölüm tehlikesi geçirmek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine işarettir.

Rüyada bir tehlikeden kaçmak zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine yorulur.

Rüyada tehlikede olduğunu görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine inanılır.

Rüyada tehlikeli balık görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tehlikeli araba kullanmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına işarettir.

Rüyada tehlikeden kaçmak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tehlikeli yoldan geçmek ticaretinin ilerleyeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments