Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini tehlikede görmek

Rüyada birini tehlikede görmek

Rüyada birini tehlikede görmek sorunların son bulacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, eşyaların yenileneceğine, koyu sohbetler edeceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini tehlikede gördüyseniz:

  • Karışık sinyalleri görmezden gelmeniz istediğiniz sonuçları elde etmenizin önünü kesebilir.

Rüyada birini tehlikede görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada tehlikeli balık görmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının tehlikede olduğunu görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada tehlike atlatmak çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada tehlikede olmak hayırlı gelişmeler yaşayacağına, deneyim kazanacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada düşme tehlikesi geçirmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına delalet eder.

Rüyada kendini tehlikede görmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada tehlikeli insanlar görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments