Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli tebeşir görmek

Rüyada renkli tebeşir görmek

Rüyada renkli tebeşir görmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, işe ve aşa kavuşacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli tebeşir gördüyseniz:

  • Öfkenizi veya duygularınızı açıkça göstermeniz durumunda askıda kalmış maddi veya sağlıkla ilgili problemler daha da kötüleşebilir.

Rüyada renkli tebeşir görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine rivayet eder.

Rüyada tebeşirle yazı yazmak para pul sahibi olacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahtaya tebeşirle yazı yazmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, darlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada tebeşir yemek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tebeşirli tahta görmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına yorulur.

Rüyada tebeşirle yazı yazdığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada tebeşir tozu görmek üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, çok sağlıklı olunacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tebeşir tahta görmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments