Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil taze fasulye görmek

Rüyada yeşil taze fasulye görmek

Rüyada yeşil taze fasulye görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine işarettir.

Rüyada yeşil taze fasulye gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her teklifi şüpheyle karşılamalısınız.

Rüyada taze yeşil fasulye toplamak hayatın temposunun yükseleceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze yeşil fasulye görmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada yeşil taze fasulye görmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada taze yeşil fasulye yemek mutluluğunun daim olacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalında taze fasulye görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş taze fasulye görmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına işaret eder.

Rüyada taze fasulye bahçesi görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada taze fasulye turşusu görmek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments