Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze soğan almak

Rüyada taze soğan almak

Rüyada taze soğan almak işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada taze soğan almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda yaratıcı fikirleriniz var.

Rüyada taze soğan tarlası görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada taze soğan almak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, hayır vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada taze soğan yedirmek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze soğan kesmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada taze soğan görmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada taze soğan doğradığını görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada yeşil taze soğan görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada taze soğan koparmak sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments