Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze soğan aldığını görmek

Rüyada taze soğan aldığını görmek

Rüyada taze soğan aldığını görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hastalıklardan kurtulacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Rüyada taze soğan aldığını gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki değişim sürecine giriyor.

Rüyada taze soğan aldığını görmek dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil taze soğan görmek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine alamet eder.

Rüyada taze soğan temizlemek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına yorulur.

Rüyada taze soğan bahçesi görmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına işarettir.

Rüyada taze soğan vermek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada taze soğan yediğini görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına tabir olunur.

Rüyada taze soğan yıkamak maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze yeşil soğan görmek onlardan büyük hayır göreceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments