Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze soğan vermek

Rüyada taze soğan vermek

Rüyada taze soğan vermek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada taze soğan vermek gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada yeşil taze soğan görmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze soğan vermek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada taze soğan yıkamak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, güzel günler için çalışılacağına işarettir.

Rüyada taze soğan aldığını görmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine alamet eder.

Rüyada taze soğan toplamak yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada taze soğan yemek parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine yorulur.

Rüyada taze soğan doğradığını görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taze soğan ekmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments