Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde zeytin ağacı görmek

Rüyada evin içinde zeytin ağacı görmek

Rüyada evin içinde zeytin ağacı görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, düşman malından yemeye, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada evin içinde zeytin ağacı gördüyseniz:

  • İlerisi için ciddi bir ilişkiniz olabilir.

Rüyada evin içinde zeytin ağacı görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, bereketli işlere gireceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına inanılır.

Rüyada evin içinde erik ağacı görmek engellerin ortadan kalkacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde incir ağacı görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde yeşil ağaç görmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde elma ağacı görmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde meyve ağacı görmek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde çam ağacı görmek hastalıkların son bulacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada evin içinde ağaç görmek ruhsal korkularından da arınacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments