Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze soğan görmek

Rüyada taze soğan görmek

Rüyada taze soğan görmek hayata karşı cesaretleneceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze soğan gördüyseniz:

  • Yapacak bunca iş varken, diğerlerini mutlu etmekle veya taleplerini yerine getirmekle uğraşmanız sizi engelliyor veya zor durumda bırakıyor olabilir.

Rüyada yeşil taze soğan görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada taze soğan aldığını görmek tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada taze soğan temizlemek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada taze soğan kesmek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, başarının garantileneceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada taze yeşil soğan yemek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada taze soğan yemek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına alamet etmektedir.

Rüyada taze soğan doğradığını görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bahçede taze soğan görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments