Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze soğan tarlası görmek

Rüyada taze soğan tarlası görmek

Rüyada taze soğan tarlası görmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada taze soğan tarlası gördüyseniz:

  • Gerçekten faydalı anlaşmalar veya üzerinde mutabık kalınan konular söz konusu olabilir.

Rüyada taze soğan tarlası görmek mutluluğa ve neşeye, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada taze soğan doğradığını görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada taze yeşil soğan görmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada taze soğan koparmak farklı kişilerle tanışacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada taze soğan temizlemek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada taze yeşil soğan yemek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil taze soğan görmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada taze soğan ekmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments