Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze soğan temizlemek

Rüyada taze soğan temizlemek

Rüyada taze soğan temizlemek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada taze soğan temizlemek gördüyseniz:

  • İstediğiniz veya beklediğiniz anlaşmalar veya işler sonuçlanabilir.

Rüyada taze soğan temizlemek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, daha çok çalışılacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taze soğan yedirmek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada taze soğan görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine inanılır.

Rüyada taze soğan doğradığını görmek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, onu alkışlayacağına yorulur.

Rüyada yeşil taze soğan görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bahçede taze soğan görmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Rüyada taze soğan yediğini görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, acı veren durumların vuku bulacağına yorulur.

Rüyada saksıda taze soğan görmek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments