Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuşun yumurtladığını görmek

Rüyada kuşun yumurtladığını görmek

Rüyada kuşun yumurtladığını görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, batıl amele alamet etmektedir.

Rüyada kuşun yumurtladığını gördüyseniz:

  • Herşeyden önce önemli konumlardaki kimseleri hoş tutmalı, onların bazı kaprislerine katlanmalısınız.

Rüyada muhabbet kuşunun yumurtladığını görmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada bir kuşun yumurtladığını görmek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, borcunu ödeyeceğine, hem verimi yükselteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuşun yumurtladığını görmek işinde terfi edeceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada güvercin yumurtladığını görmek günahlarına tövbe edeceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yumurtladığını görmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada köpeğin yumurtladığını görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, özgüveninde artış yaşanacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendinin yumurtladığını görmek gözyaşı dökeceğine, işlerinde berekete kavuşacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada papağanın yumurtladığını görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments