Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk yavrusu görmek

Rüyada tavuk yavrusu görmek

Rüyada tavuk yavrusu görmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk yavrusu gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada tavuk ve yavrularını görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada yavru tavuk görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk yavrusu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, kendi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavrulu tavuk görmek kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine işaret eder.

Rüyada pişen tavuk görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına işaret etmektedir.

Rüyada iri tavuk görmek kişinin başarılarının artacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine alamet eder.

Rüyada tavuk göğsü görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk kesmek helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments