Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişen tavuk görmek

Rüyada pişen tavuk görmek

Rüyada pişen tavuk görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada pişen tavuk gördüyseniz:

  • Maddi hedefleri tutturmak için bütçe yapmanız veya paranızı en iyi şekilde değerlendirmenin yollarını bulmanız gerekiyor.

Rüyada pişen tavuk görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına yorulur.

Rüyada az pişmiş tavuk eti yemek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine pişmiş tavuk vermek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada pişmemiş tavuk eti görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş tavuk yediğini görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, maddi zararının giderileceğine, saygının hiç eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada pişmiş tavuk kanadı yemek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş tavuk ayıklamak eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, keyifli günler geçireceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada pişecek tavuk görmek iyi geçiminin devam edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments