Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk göğsü görmek

Rüyada tavuk göğsü görmek

Rüyada tavuk göğsü görmek söz ve yetki sahibi olacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk göğsü gördüyseniz:

  • İstikrarsız hareketleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada tavuk göğsü tatlısı yemek rakiplerin geride bırakılacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada tavuk göğsü yemek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk göğsü görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada göğsü tıraş etmek bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünün ucunu görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gök kayısı görmek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, borçların sonlandırılacağına işarettir.

Rüyada gökten yere inmek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi göğsünü görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments