Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavrulu tavuk görmek

Rüyada yavrulu tavuk görmek

Rüyada yavrulu tavuk görmek yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavrulu tavuk gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yavru tavuk görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine inanılır.

Rüyada yavrulu tavuk görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Rüyada tavuk ve yavrularını görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına işaret eder.

Rüyada tavuk yavrusu görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hedeflerine ulaşacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş tavuk ve pilav görmek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada birine tavuk görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada çirkin tavuk görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada canlı tavuk kesmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok güzel günler görüleceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments