Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru tavuk görmek

Rüyada yavru tavuk görmek

Rüyada yavru tavuk görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada yavru tavuk gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz dostlarınızdan yardım istemekten çekinmeyin.

Rüyada yavrulu tavuk görmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına inanılır.

Rüyada tavuk ve yavrularını görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk yavrusu görmek erken evlilik yapacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada yavru tavuk görmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine işaret eder.

Rüyada pazardan tavuk almak haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına yorulur.

Rüyada soyulmuş tavuk görmek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, kafa dinleyeceğine işarettir.

Rüyada tavuk kesmek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuklu pilav görmek sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments