Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk ve pisliği görmek

Rüyada tavuk ve pisliği görmek

Rüyada tavuk ve pisliği görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk ve pisliği gördüyseniz:

  • Son zamanların aksine, sempatikliğinizi kullanarak ya da kendinizi göstererek bazı kişileri bazı konularda ikna edebilir veya bazı planlarınıza katılımda bulunmalarını sağlayabilirsiniz.

Rüyada tavuk pisliği görmek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk pisliği temizlemek hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk ve pisliği görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk pisliğine basmak üzeceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada kaplumbağa pisliği görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına yorulmaktadır.

Rüyada farenin pisliğini görmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına yorulur.

Rüyada insan pisliği kusmak yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada inek ve pisliğini görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments