Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek ve pisliğini görmek

Rüyada inek ve pisliğini görmek

Rüyada inek ve pisliğini görmek attığı adımların boşa çıkacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, kişinin yasa düşeceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada inek ve pisliğini gördüyseniz:

  • Yani kendinizi pek fazla zorlayıp, sıkıştırmayın.

Rüyada inek pisliğine basmak attığı her adımda çok zarar edeceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada inek ve pisliğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, yaşamın kolay hale geleceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına işaret eder.

Rüyada inek pisliğine düşmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada inek pisliği görmek yeni bir eve sahip olacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine alamet eder.

Rüyada inek pisliğini temizlemek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine inanılır.

Rüyada inek pisliği temizlemek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada inek pisliği yemek mal ve para sahibi olacağına, çok rahat edeceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına inanılır.

Rüyada ayak pisliği görmek parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, ters giden olayların düzeleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments