Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk pisliği görmek

Rüyada tavuk pisliği görmek

Rüyada tavuk pisliği görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına inanılır.

Rüyada tavuk pisliği gördüyseniz:

  • Eleştirilmek istemiyorsanız iş hayatınıza ya da ortaya çıkaracağınız işlere dikkat etmelisiniz.

Rüyada tavuk ve pisliği görmek rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk pisliğine basmak büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk pisliği görmek güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk pisliği temizlemek rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, işlerine bereket geleceğine delalettir.

Rüyada pisliği görmek başına uğursuz olayların geleceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada burun pisliğini yemek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, sevinç ve mutluluğa, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnak pisliğini temizlemek onlardan hayırsızlık göreceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada öküz pisliği görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments